Tuesday, October 18, 2011

REAL STEEL

assalamualaikum...
eyp readers....

macam biasa, hari neh tak ada klas...p, kitorang ada buat majlis sambutan hari jadi ngan jamuan akhir tahun untuk sem 4 2011...buat simple2 je kat dalam kelas...lepas makan2, ambek2 gambar, sembang2, tengok muvie yang budak klas buat, pastu balek la bilik...

masa kat bilik plak, kita dapat mesej dari cik dylla desa ajak kuar pegi cs...memang dalam perancangan minggu neh nak kuar pegi cs, nak tengok citer real steel, p xsangka plak hari neh...p, tak pela...lepas dah check out showtime real steel, kitorang siap2 gerak... citernye pukul 4.30, so kitorang kuar dalam pukul 3.00...kuar awal2 pom bukan buat apa kan...baik lewat2 cket...tak ada la merayaptak tentu arah...

sampai je cs, cik husna habib singgah chamelon jap...pastu kitorang pegi cari bekal nak makan dalam cinema..maklum la, lapar...pagi tadi makan bihun goreng ngan kek je...bila dah petang, perut mula la nak bernyanyi-nyanyi...kitorang cari bekal kat foodcourt je..ala2 creep to u la..sedap, sabar plak nak makan...em, nasib jugak bawak beg..boleh curi2 bawak masuk...law kantoi, abes ler....

haaa, citer pom bermula la...best giler citer real steel neh...kita bagi ye 5 star la...best movie of 2011...dalam citer neh, semua ada...dah la robotnya cumil, tuannya pom cumil...(yang kecik ea...bapak nya biasa2 aje...) berbaloi la abes dua belas inggit tengok citer neh...puas hati...berbaloi jugak la tunggu sebulan citer neh kuar panggung (:


neh la hero cilik real steel ngan robotnye..atom...




Sunday, October 16, 2011

sg@ponyo

assalamualaikum....

saje nak abeskan masa nak update blog neh...masa ngah free neh la bley nak menulis, law tak jangan harapla...law rajin, jenguk-jenguk gak la blog neh...heheheh

nak citer neh...
ada la dalam dua tiga hari, kita diamanahkan untuk jaga baby senior kita@ cik adwa mahmud...baby nye kita penah citer dah cket dlu...PONYO, ingat lagi x?? hehehe...sebab mak si ponyo neh ada program kat luar, ponyo plak tak bape sihat, kita pom diminta tolom untuk menjaga dan tengok-tengokkan si ponyo neh...

senang je nak jaga si ponyo neh...kejenye makan, tidow, main...2 je yang dye pandai buat...kekadang cik jannah datang jugak main-main dengan ponyo...kita law pegang kejap2 boleh la..tak pom kita letak ponyo dalam bola dye..senang cket dye nk belari-lari dalam bilik neh..

haaa, sekarang ponyo dah ada kawan...cik adwa mahmud bawak balek dari rumah...nama kawan ponyo tu kak rose...nak tau kenape panggol kak rose?? sebab dye bekeng cket, ganas...macam kak rose dalam upin ipin tu..hehehe

k la, 2 je kot nak citer...law ada masa, kita jumpa lagi... (:

ponyo dalam selimutnya....comea...

sarang tidow ponyo...

tak mau tengok kamera...sombong ea ponyo...

owang nak tengok korea, dye pom menyibuk gak...aish..

mata hitam...


Friday, October 14, 2011

nak tepon

nak tepon mama jugak...
nak tepon abah jugak...
banyak benda nak cerita....


Monday, October 3, 2011

mainan tidur

kenapa ya, dua tiga hari ini asyik mimpi je mereka...takut sebenarnya,,takut yang datang dalam mimpi musuh Allah...

Tuesday, October 18, 2011

REAL STEEL

assalamualaikum...
eyp readers....

macam biasa, hari neh tak ada klas...p, kitorang ada buat majlis sambutan hari jadi ngan jamuan akhir tahun untuk sem 4 2011...buat simple2 je kat dalam kelas...lepas makan2, ambek2 gambar, sembang2, tengok muvie yang budak klas buat, pastu balek la bilik...

masa kat bilik plak, kita dapat mesej dari cik dylla desa ajak kuar pegi cs...memang dalam perancangan minggu neh nak kuar pegi cs, nak tengok citer real steel, p xsangka plak hari neh...p, tak pela...lepas dah check out showtime real steel, kitorang siap2 gerak... citernye pukul 4.30, so kitorang kuar dalam pukul 3.00...kuar awal2 pom bukan buat apa kan...baik lewat2 cket...tak ada la merayaptak tentu arah...

sampai je cs, cik husna habib singgah chamelon jap...pastu kitorang pegi cari bekal nak makan dalam cinema..maklum la, lapar...pagi tadi makan bihun goreng ngan kek je...bila dah petang, perut mula la nak bernyanyi-nyanyi...kitorang cari bekal kat foodcourt je..ala2 creep to u la..sedap, sabar plak nak makan...em, nasib jugak bawak beg..boleh curi2 bawak masuk...law kantoi, abes ler....

haaa, citer pom bermula la...best giler citer real steel neh...kita bagi ye 5 star la...best movie of 2011...dalam citer neh, semua ada...dah la robotnya cumil, tuannya pom cumil...(yang kecik ea...bapak nya biasa2 aje...) berbaloi la abes dua belas inggit tengok citer neh...puas hati...berbaloi jugak la tunggu sebulan citer neh kuar panggung (:


neh la hero cilik real steel ngan robotnye..atom...




Sunday, October 16, 2011

sg@ponyo

assalamualaikum....

saje nak abeskan masa nak update blog neh...masa ngah free neh la bley nak menulis, law tak jangan harapla...law rajin, jenguk-jenguk gak la blog neh...heheheh

nak citer neh...
ada la dalam dua tiga hari, kita diamanahkan untuk jaga baby senior kita@ cik adwa mahmud...baby nye kita penah citer dah cket dlu...PONYO, ingat lagi x?? hehehe...sebab mak si ponyo neh ada program kat luar, ponyo plak tak bape sihat, kita pom diminta tolom untuk menjaga dan tengok-tengokkan si ponyo neh...

senang je nak jaga si ponyo neh...kejenye makan, tidow, main...2 je yang dye pandai buat...kekadang cik jannah datang jugak main-main dengan ponyo...kita law pegang kejap2 boleh la..tak pom kita letak ponyo dalam bola dye..senang cket dye nk belari-lari dalam bilik neh..

haaa, sekarang ponyo dah ada kawan...cik adwa mahmud bawak balek dari rumah...nama kawan ponyo tu kak rose...nak tau kenape panggol kak rose?? sebab dye bekeng cket, ganas...macam kak rose dalam upin ipin tu..hehehe

k la, 2 je kot nak citer...law ada masa, kita jumpa lagi... (:

ponyo dalam selimutnya....comea...

sarang tidow ponyo...

tak mau tengok kamera...sombong ea ponyo...

owang nak tengok korea, dye pom menyibuk gak...aish..

mata hitam...


Friday, October 14, 2011

Monday, October 3, 2011

mainan tidur

kenapa ya, dua tiga hari ini asyik mimpi je mereka...takut sebenarnya,,takut yang datang dalam mimpi musuh Allah...

Template by:

Free Blog Templates