Sunday, October 16, 2011

sg@ponyo

assalamualaikum....

saje nak abeskan masa nak update blog neh...masa ngah free neh la bley nak menulis, law tak jangan harapla...law rajin, jenguk-jenguk gak la blog neh...heheheh

nak citer neh...
ada la dalam dua tiga hari, kita diamanahkan untuk jaga baby senior kita@ cik adwa mahmud...baby nye kita penah citer dah cket dlu...PONYO, ingat lagi x?? hehehe...sebab mak si ponyo neh ada program kat luar, ponyo plak tak bape sihat, kita pom diminta tolom untuk menjaga dan tengok-tengokkan si ponyo neh...

senang je nak jaga si ponyo neh...kejenye makan, tidow, main...2 je yang dye pandai buat...kekadang cik jannah datang jugak main-main dengan ponyo...kita law pegang kejap2 boleh la..tak pom kita letak ponyo dalam bola dye..senang cket dye nk belari-lari dalam bilik neh..

haaa, sekarang ponyo dah ada kawan...cik adwa mahmud bawak balek dari rumah...nama kawan ponyo tu kak rose...nak tau kenape panggol kak rose?? sebab dye bekeng cket, ganas...macam kak rose dalam upin ipin tu..hehehe

k la, 2 je kot nak citer...law ada masa, kita jumpa lagi... (:

ponyo dalam selimutnya....comea...

sarang tidow ponyo...

tak mau tengok kamera...sombong ea ponyo...

owang nak tengok korea, dye pom menyibuk gak...aish..

mata hitam...


2 comments:

lynn♥orange said...

comeylnyeee!!! kim salam ponyo n kak rose deh.. hee

ShaFiCca RuSLi said...

lynn: ok2..xda hal..p, kak rose dh xde..huhuhu

Post a Comment

Sunday, October 16, 2011

sg@ponyo

assalamualaikum....

saje nak abeskan masa nak update blog neh...masa ngah free neh la bley nak menulis, law tak jangan harapla...law rajin, jenguk-jenguk gak la blog neh...heheheh

nak citer neh...
ada la dalam dua tiga hari, kita diamanahkan untuk jaga baby senior kita@ cik adwa mahmud...baby nye kita penah citer dah cket dlu...PONYO, ingat lagi x?? hehehe...sebab mak si ponyo neh ada program kat luar, ponyo plak tak bape sihat, kita pom diminta tolom untuk menjaga dan tengok-tengokkan si ponyo neh...

senang je nak jaga si ponyo neh...kejenye makan, tidow, main...2 je yang dye pandai buat...kekadang cik jannah datang jugak main-main dengan ponyo...kita law pegang kejap2 boleh la..tak pom kita letak ponyo dalam bola dye..senang cket dye nk belari-lari dalam bilik neh..

haaa, sekarang ponyo dah ada kawan...cik adwa mahmud bawak balek dari rumah...nama kawan ponyo tu kak rose...nak tau kenape panggol kak rose?? sebab dye bekeng cket, ganas...macam kak rose dalam upin ipin tu..hehehe

k la, 2 je kot nak citer...law ada masa, kita jumpa lagi... (:

ponyo dalam selimutnya....comea...

sarang tidow ponyo...

tak mau tengok kamera...sombong ea ponyo...

owang nak tengok korea, dye pom menyibuk gak...aish..

mata hitam...


2 comments:

  1. comeylnyeee!!! kim salam ponyo n kak rose deh.. hee

    ReplyDelete
  2. lynn: ok2..xda hal..p, kak rose dh xde..huhuhu

    ReplyDelete

Template by:

Free Blog Templates